mandag 7. september 2009

Synnes bursdag


Da er det bekreftet, vi begynner å dra på åra :O)
Vi har nå nemligen en ti-åring i hus. Synne har gledet seg i ukesvis til å fylle ti år, og få feire sammen med de nye klassevenninnene. Lørdag, 5. september var den store dagen. Hun våknet grytidlig, sammen med Benjamin, og var stjerneklar for gaver. Vi hadde vært ute og handlet for de fleste der hjemme. Men noen pakker hadde også dukket opp i posten i ukene før, og Synne var tydelig spent på å se hva de inneholdt.
Linn Kristin hadde sendt bursdagsgave, sammen med et lass norsk snop. Tanta Bakki og onkel Daniel hadde også sendt en gave, og noe var kommet fra Sauda......


For å gjøre en lang historie kort: Gavene ble åpnet i tur og orden, og smilet bare vokste i takt med haugen av åpnede gaver.
Benjamin fikk også et par gaver, han ble jo fem og et halvt, og stor gutt! Gavene hans falt også i smak.
Tradisjonelt sett, har Tore og jeg delt arbeidet med selskapet mellom oss på følgende måte: Jeg baker, pynter, rydder og vasker (før og etter), mens han kjører showet med gjestene. Men denne gange gikk det ikke helt slik. Tore har siden han kom hit, vært ivrig deltaker på fotballtreningene til Hillsong Men. Torsdag gikk det galt, og han tråkka skikkelig over. Da han lørdags morgen fortsatt hadde veldig vondt, og foten fremdeles var dobbelt så stor som den andre, ble vi enige om at det kanskje var lurt å oppsøke lege. En kamerat av oss hjalp til, og kjørte Tore til det næreste sykehuset, hvor han fikk tatt røntken. Heldigvis var ingenting brukket. Men han ble gipset nesten opp til kneet, og skal utredes videre av spesialist fordi de tror at et par sener muligens har røket. I verste fall blir det operasjon. Nå

humper han rundt på et par latterlig svære krykker, og ser ut som om han har vært i krigen :O)
Klokka ett kom seks jenter fra Synnes klasse, og det var fullt hus og stormende jubel i gode to timer. Jentene var utrolig hyggelige og veloppdragne. Og sjelden har jeg vel opplevd så mange jenter samlet på et sted uten å høre et eneste vondt ord om noen eller noe. En fantastisk gjeng, Synne er virkelig velsignet som har havnet i klasse med så mange flotte jenter.

Selv om hun har fått flere gode venninner på skolen, var hun litt bekymret for hva vi skulle gjøre med det tradisjonelle familieselskapet. Så søndag trommet vi sammen en hyggelig gjeng fra kirka. Da kom både "tante" Stine, "onkel" Asle, "onkel" Andreas, Deborah og Gordon. Vi koste oss med nystekt pizza med norsk piffi, og hjemmebakt "hvit kake".

Synne sender en stor TUSEN TAKK til dere alle sammen for alle de flotte gavene hun fikk!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar